Veluwe Specialist familie breidt uit!

Geplaatst op dinsdag 13 november 2018


Het is zover, we gaan in 2019 uitbreiden met een nieuwe vestiging in het gezellige en toeristische dorp Voorthuizen. Na Garderen, Otterlo en Hoenderloo is Voorthuizen de vierde Veluwe Specialist vestiging op de Veluwe en het zal waarschijnlijk niet de laatste zijn.

De nieuwe winkel komt in het mooie pand aan de Hoofdstraat van Voorthuizen waar jarenlang fietsenmaker Gert Morren heeft gezeten (Hoofdstraat 146). Een mooie locatie waar veel verkeer langs komt, en waar onze bijzondere vervoersmiddelen goed op gaan vallen! Vanaf deze locatie ben je binnen enkele minuten omringd door de mooie natuur van de Veluwe of leuke oude boerderijtjes met uitgestrekte weilanden. Daarnaast zijn er in de omgeving diverse toeristische attracties die een bezoekje waard zijn om een dagje uit compleet te maken!

Ook vanuit Voorthuizen kan je dus de Veluwe gaan verkennen met onze bijzondere vervoersmiddelen als de E-choppers en E-loopfietsen. Naast deze leuke vervoersmiddelen kan je natuurlijk ook elektrische fietsen, tandems, normale fietsen en ouder-kind tandems huren. Uiteraard inclusief mooie route!

Wil jij de laatste ontwikkelingen blijven volgen? Houd dan onze website in de gaten en volg onze social media kanalen Facebook en Instagram.

Delen via: